Hjem » Pumper » Trykkøkning » DAB E.sybox Hytte/bolig pumpe

logoesybox

Alt i en boks – helt enkelt

E.sybox – DAB´s prisvinnende og pattenterte, elektronisk system for vannforsyning og trykkøkning. Systemet består av turtallsregulert selvsugende pumpe, frekvensomformer, temperatur-, trykk- og flow-sensorer, to liters ekspansjonskar, tilbakeslagsventil og et enkelt og bruker­vennlig grensesnitt med en høyoppløselig LCD-skjerm. Alt i en boks.

Den kobles enkelt opp med vann inn og ut, og strøm via stikkontakt. E.sybox kan installeres liggende eller stående, og det finnes, som tilbehør, docking- stasjoner som gjør det raskt og enkelt å koble fra/til enheter, om det skulle bli nødvendig. Med de doble dockingstasjonene kan du koble sammen opp til fire enheter, som kommuniserer via Wi-Fi, altså ingen ledninger.

Enheten er godt egnet til bruk i enebolig, mindre boligkompleks og industri. Den er meget kompakt og lett – kun 25 kg. Dette gjør den også perfekt for bruk på hytta. Er du redd for at anlegget skal fryse, kobler du det raskt og enkelt ut av docking-stasjonen, tømmer den for vann, og tar den med deg hjem.

Maks løftehøyde: 63,5 m
Maks sugehøyde: 8 m
Maks kapasitet: 72 m3/t (120 l/min)
Maks arbeidstrykk: 8 bar
Maks arbeidstemperatur: 40°C
Varenr: 60147200
esybox-symbols